Oсновна школа "Иво Лола Рибар", Сомбор

Адреса:    Ул. Моношторска 10,
                  25000 Сомбор.
Телефон:   +381 25 412371
Веб сајт: ilrsombor.edu.rs

Погледај на великој мапи